Träning vs Frosseri

09Jan08

Kl 10 imorse infann sig jag och Sebastian på friskis och tränade armarna för fulla muggar. Det kändes bra. För ett år sedan hade jag aldrig i min vildaste fantasi trott att vi skulle träna tillsammans. Men det fungerar hur bra som helst. Sebastian har mycket god disciplin och man känner sig automatiskt dålig om man måste ställa in ett träningstillfälle. Det är bra. Min träningsdisciplin har också blivit mycket god och hade jag bara ätit nyttigt så hade jag sett ut som Dexter vilken dag som helst nu! Det är däri mitt problem ligger. Jag är alldeles för duktig på att begå den femte dödssynden; frosseri. För någon dag sedan berättade min mor för mig att hon alltid hade en bit smör i min och min brors välling när vi var små. Nu vet jag som småbarnsförälder att det är bra att ha i en klick extrafett i maten för att barnen skall få i sig ordentligt med energi, men jag tror ändå att det är just den smörklicken jag alltid fick i vällingen som är det avgörande i mitt begär efter fett. De flesta frosseriutövare brukar ju köra på sockergrejjen men det har jag aldrig förstått. Jag vill ha fet mat. Men om jag nu skall börja rycka upp mig det nya året måste jag ju ta tag i detta och sluta fjanta. Från och med nu måste jag äta nyttig mat som är närande för kroppen. Annars kommer jag sluta som en typisk ”världens starkaste man” eller avdankad k-1 fighter.3 Responses to “Träning vs Frosseri”

 1. 1 teresa

  du är inte helt olik dexter. jag är mer olik så du ligger bäst till i tävlingen om vem som är mest lik dexter.
  jag fick inte så mycket smör när jag var liten och är ju i vuxen ålder ganska kännslig för smör. om nån har mycket smör på smörgås mår jag ganska dåligt tex. detta hade ingen rellevans!

 2. 2 JOHAN

  Din personlighet är ju nästan identisk med Dexter. Och du vet att det är insidan som räknas. Jag är nog mer som Peter Aerts. Glad men dum. Eller nej, jag menar sur. Jag är inte som Peter Aerts.

 3. 3 teresa

  jo jag är ganska lik dexter faktiskt! fast jag har bättre omdöme, skulle tex aldrig hänga med varese rita eller lila.
  du är väl mer vresig och snäll + lite klipsk


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: