Styrketräning

11Jan08

Jag vet inte så mycket om styrketräning som jag trodde. Måste boka någon slags instruktör som kan förklara allt för mig. Sedan jag började träna regelbundet i december har jag gått upp nästan 6 KG! Jag trodde man skulle gå upp något kilo i början eftersom muskler har högre densitet än fett och därför väger mer, men sen att man skulle börja gå ner eftersom fettförbränning skall öka. Nu börjar jag bli lite orolig då jag hela tiden ökar i vikt och absolut inte äter lika onyttigt som innan jag började träna. Undrar om det någonsin vänder?7 Responses to “Styrketräning”

 1. 1 Ninni

  Din gamla mamma gillar den videon! Ja, jag håller onekligen med dig att det verkar lustigt att du bara går upp i vikt. Men det lurar ögat för det ser ut som om du gått ner. Allt bulligt och mulligt har bytt plats och satt sig där det ska.

 2. 2 teresa

  kanske inte precis allt gulligt och mulligt har hoppat upp på armarna, men det mesta! jag tror det vänder närsomhelst nu. särskillt med tanke på vårat vattensäkra matschema

 3. 3 JOHAN

  Ha ha, nej jag ser då ingenting. Men jag kämpar ju på bra iallafall! Det är jag rätt stolt över. Imorse tränade vi ryggen och axlarna. Det var skönt. Som Teresa säger, när det vattensäkra matschemat är ett faktum så är också vändpunkten i hastigt annalkande. Kanske bakom knuten!

 4. 4 teresa

  bakom knuten står en task-mört, liten och tanig! ska du uppdatera eller börjar maraton nu? jag orkar ej ropa eller gå genom hela lägenheten för att fråga (är kraftfullt förkyld)

 5. 5 JOHAN

  Nu börjar Twin Peaks-maratonet!

 6. 6 teresa

  ok, då plockar jag fram chocolate therapy! den är inte ekologisk.

 7. 7 JOHAN

  Det var tursamt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: