Hemgift i ansiktet

19Jan08

Förbaskat också. Jag tänkte samla ihop en del visdomsord, kärleksbetygelser och citat ifrån brollopstorget för att visa på hur surrealistisk världen har blivit. Men nu fungerar det inte att gå in på den. På rak arm minns jag ”Om man inte lär sig att hata kan man heller inte älska” /Voltaire. Eller kanske den roligaste ”Hos en fager mö sitter hemgiften i ansiktet” (svenskt ordspråk). Det är alltså text som brollopstorget.se tycker man ska dekorera diverse material med. Nu kom jag på en till ”Den som inte tar flera sneda vägar kommer aldrig hamna på en rak stig”. Ja ja, brollopstorget verkar lika galet som familjeliv.se. Jag har inte forskat något vidare i någon av dessa sidor, men tänker att den förstnämnda är bra för att inte göra några stora snedsteg på bröllopsplaneringens raka stig.

Ja förresten, vi såg en dålig film i förrgår. Juno. Den vattnade ur det absolut sista i ”indie-väg” så nu går det inte längre. Hoppas att någon gör en film i klass med ”the squid and the whale” snareligen. Vad förbaskat bra den filmen är.

Juno kunde ha varit hur bra som helst om regissören hade haft vett att tygla Junos utspel.

BETYG:2 Responses to “Hemgift i ansiktet”

  1. 1 teresa

    jag skulle kanske ge ett av någon anledning jag inte minns. det var förståss roligt när kompisen körde in rullstolen i en bår fast det kan ju inte ge ett helt får. nej fy för urvattnad indie! jag läste i en annan sidas planerinstips att tattuera sig inför bröllopet bör man göra 1-2 månader innan. bra att veta!

  2. 2 JOHAN

    Skönt att man har lite kött på benen iochmed tatueringsreglerna. Undrar om det finns regler för vad man skall ha för motiv också?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: