Äntligen!

24Jan08

Oscarsnomineringarna är äntligen klara! Nu har vi 1 månad på oss att se så många som möjligt. Ni kanske tycker att jag har världens mest ytliga filmintresse, men så är det faktiskt inte. Galans orgie i lyx och bajsnödighet gör så att jag känner mig som ett barn på julafton.

Förra året tyckte jag bara om Pans Labyrint och Little Miss Sunshine.

Hoppas årets nomineringar är bättre!

Åh, herregud. Ellen Page är nominerad som bästa kvinnliga huvudroll för Juno. Vilken soppa..

Persepolis och Gone baby gone är dom enda jag på rak arm känner att jag skulle vilja se. Men eftersom det är oscarsgala måste man ta tjuren vid hornen och se så många som möjligt!

Är det någon som sett någon av filmerna och vill tipsa alternativt varna så uppskattas kommentarer!

Nomineringarna finns här: http://www.bio.nu/2008/alla-oscarsnomineringarna/6 Responses to “Äntligen!”

 1. 1 teresa

  så bra att du sätter dig in i det här med nomineringar, det uppskattar jag. jag är så trött och har så ont i min gravida kropp att jag inte orkar skriva mer 😦 nu ska jag leta efter den blåa kannan som ska föras upp i näsan

 2. 2 teresa

  den var visst röd, jag är så trött at jag blivit färgblind, snart död

 3. 3 JOHAN

  Jag är så stolt över dig! Att du kämpade dig igenom en hel praktikdag trots enorma gravidsmärtor. Själv har jag och Amaya legat och tittat på minst 4 avsnitt av olika tv-serier på raken. war in the house, vänner, gilmore girls och o.c. Min hjärna smälter snart av understimulans. Eller, det var mest jag som tittade eftersom hon sov på mig och var ledsen och febrig.

 4. 4 teresa

  jag är också lite stolt över mig själv och mycket stolt över er (fast jag trodde förståss att du gått runt och burit på det ledsna barnet hela tiden, inte tittat på tv) hoppas hoppas att vi får sova lite. jag måste upp tidigare å tvaga mig samt läsa inför seminariet. jag har så förbenat ont i ryggen bara. när jag suttit på en stol och ska resa mig känns det som att jag ska dö (att svanskotorna, os sacrum, ska dö)

 5. 5 teresa

  det heter inte ens så och jag minns ej vad som är det rätta namnet för svanskota. jag förtjänar inte att få godkännt, om jag får godkännt ska jag säga att jag fuskat och att mitt prov bör underkännas. nu går jag till toaletten och kommer kanske aldrig mer ut. hej då

 6. 6 JOHAN

  NEEEJ! DU MOSTE LEVA!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: