Söndagsfix

27Jan08

Igår var vi på Italiensk restaurang med anledning av min morbrors 50-års födelsedag. God mat och gott merlotvin som sköljdes ned med två treo. Dock var det väldigt svårt att vara social då mina ögon hela tiden var fästade på Amaya och mina händer var sysselsatta med att antingen ge henne vatten eller mat. Varken hon, jag eller Teresa gillade riktigt situationen. Om några år blir säkert allt trevligare.

Idag sitter jag och sammanställer en blandmapp med elektronisk musik till min bror. Han har blivit glad i dubstep och det gör storebror glad. Nu tänkte jag presentera en del andra genrer. Hoppas han gillar det!

Ikväll skall jag beställa chili, tomat, ört och blomfrön! Varenda gång jag tänker på odlingen blir jag skitstressad. Trots att jag alls inte behöver vara det. Önskar jag kunde mer om odling så att jag kunde känna mig mer lugn och tänka att allt kommer gå bra. Det gjorde ju det förra året!

Jag uppdaterar senare om vilka frön jag beställtt!4 Responses to “Söndagsfix”

 1. 1 teresa

  ser fram emot uppdateringen! provade just kaffe för att hålla mig vaken men det funkade inte. hällde ut och ska nu testa stora mängder vatten. kom gärna med tips. måste skriva om pulsad genomlysning!!! trodde fö att det var treon som svaldes med vinet och ej tvärtom 🙂

 2. 2 Johan

  Jag har inga vidare tips :/ Kanske pepsi? Jag menade ju två treo i ett glas med vatten när jag skrev ”sköljdes ned med två treo”. Din ordmärkare!

 3. 3 Ninni

  Så skönt att höra att du lever Johan! Hur är det med den elaka förkylningen – blev den bättre av punschen?
  Det var inte och är inte roligt att gå på lokal med småbarn. Alla tyckte att Amaya skötte sig jättebra, men de såg inte allt jobb ni lade ner. Jag tycker ändå att ni och Amaya var tappra som orkade följa med hem till Ann och Lars efteråt. Jättesynd om Amaya som var såå trött att inte de små benen bar. Gjorde mycket ont i mitt farmorshjärta när hon slog sönder den lilla läppen.

 4. 4 teresa

  försök inte kontakta mig för jag hör inget 😦 som straff för att jag är en dålig makronbagare åt jag upp en hel plåt av de trasiga kakorna och eftersom det är mandel i hör jag inget nu.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: