Söndagspromenad

03Feb08

Så köpte jag ändå en lysrörsarmatur. Ibland känner man på sig om man gjort något bra eller något dåligt som man måste ha dåligt samvete för lång tid framöver. Jag fick ganska fort känslan av att jag hade gjort något bra.

Vi var på söndagspromenad till boländerna hela familjen och besökte plantagen där jag inhandlade små krukor och fina träetiketter. När inhandlingen var över började det snöa som bara den. Vi hade glömt regnskyddet till vagnen, så stackars Amaya fick sitta i snöoväder i ungefär en timme hem. Sista biten grät hon och pekade på sina små förfrysta händer. Det var så sorgligt allting. Men hon verkade få tillbaka sitt glada humör snart efter att vi kommit hem. Hoppas bara hon inte blir sjuk nu.

Väl hemma satt jag och pysslade med att skala elkabel och trixa ihop armaturen. Borrade hål för krokar gjorde jag också. Och tro det eller ej, men jag lyckades få ihop den! Med en helt vanlig kapad skarvsladd (extra tjock och jordad) lyckades jag ge armaturen el och den lös väldigt fint. Nu väntar jag bara på att min farfar skall komma och hälsa på så att jag kan få låna hans borr så vi kan få upp armaturen i luften. Vi har en borrmaskin köpt på rusta som är allt för knasig.
Dagens odlingsfortsättning är att jag satte mina första chilis – Bolivian Rainbow. Hoppas mina plantor blir lika fina som den på bilden.2 Responses to “Söndagspromenad”

  1. 1 teresa

    jag grät lite på hemvägen också, i hemlighet!

  2. 2 Johan

    Stackar’n. Förlåt för att jag lurade med er.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: