Mission complete

06Feb08

Idag är den roligaste dagen på länge. Ett vadderat kuvert ramlade in i brevlådan imorse och innehöll mina efterlängtade fröer! Senare tog jag en promenad till stan och träffade min morbror Lars för att forsla alla armaturer till hans bil. Det var radio city som tillhandahöll lamporna och VDn som jag fick lamporna av var en riktig smilfink. Han var kostymklädd och extremt försäljarkunnig trots att han inte hade något att sälja. Någon ropade att Magnus Betnér var i luren och jag ville skrika ”Lägg på!” men gjorde inte det.

Nu ligger alla armaturer hemma och jag undrar om jag har gjort ett kap eller om jag bara har skapat ännu ett utrymme att fylla i lägenheten. Jag ser framför mig hur jag går omkring och försöker sälja armaturer till olika företag. Ungefär som i ”the pursuit of happyness”, där Will Smith säljer röntgenapparater och får sova på en toalett.3 Responses to “Mission complete”

 1. 1 Ninni

  Jaa du min son, jag sitter och småskrattar….Du är inte helt olik din mor. Fast fröerna byter jag gärna ut mot garn. Känner mig rik när jag har mycket oanvänt garn, luktar på dem och bäddar om dom som lindebarn.

  En granne sa en gång: du e rolig du, när du slänger sopor så är du lääänge ute i soprummet och kommer tillbaka med MER ÄN DU GICK DIT MED! Kändes skämmigt men kan inte låta bli – kan ju finnas något som jag absolut måste ta hem. Numera gör jag dessa raider när mörkret lagt sig. Dessutom såg jag på ett program att det är olagligt att ta saker som folk kastat så nu är jag mer försiktig.
  Men hur ska du bli av med alla dessa armaturer? Vad sa morbror Lars?

 2. 2 Johan

  Det är absolut inte olagligt att ta sånt som folk kastat i vanliga soprum! Det är containrar som står på div butikskedjors områden. Och om man inte har brytit sig in eller klippt upp ett eventuellt lås på containern så tror jag inte att någon säger något. Men som sagt, i soprummet är allt tillåtet 🙂

  Jag har ingen aning om hur jag ska bli av med armaturerna. Jag sparar nog några själv och försöker sälja de andra!

 3. 3 teresa

  det är så bra att den här dagen blev bättre än den igår. den är inte slut heller, kanske blir det tårta och twinpan sen. bröllopsbonaza blir det med säkerhet och kanske lite plugg också


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: