Solsken

08Feb08

Jag är lite ledsen för att Twin Peaks är slut. Men för att få lite av känslan har vi påbörjat Inland empire. Som småbarnsförälder måste man dela upp en så lång film!

Idag har jag: Sått chilin ”Scotch Bonnet” och tomaten ”Tumbler”. Köpt 24 st naturdietsoppor á 7:- på ÖoB som smakade apa. Men är superbra att ha som lunch då vi nästan aldrig lagar sådan! Blivit erbjuden att köpa ett luftgevär för 200:- av en främmande man på stan. Tränat ryggen på friskis. Cyklat med minst hundra kilo i ryggsäcken. Bakat baguetter och förstått att det finns en årlig Twin Peaks-festival, och att Twin Peaks finns på riktigt. Somnat på min egen arm och vaknat av att mitt eget barn pillat mig i näsan.4 Responses to “Solsken”

 1. 1 teresa

  det känns som om vi inte längre känner varandra 😦 du har inte sagt något om ett erbjudande om gevär, är det för att du tänkte doga mig?! du sa heller inget om somnande och näspet, ver det för att jag sov? och varför hällde du glitter över hela mig? jag måste sluta med treo, får ofta overklighetskännslor. kanske inget av det som hänt ikväll var på riktigt.

 2. 2 Johan

  Jag glömde berätta om geväret! Men jag köpte det inte. Jag somnade ju samtidigt som du somnade. Det var nog därför du inte märkte att jag somnade. Jag vet inte varför jag hällde glittret på dig. Det var lite av en tvångstanke. Men det kan gå bort med vatten kanske?

 3. 3 teresa

  men du skröt ju om att du hållt dig vaken. det är minst en uggla i mossen. glittret går nog aldrig bort 😦

 4. 4 Johan

  Men det var ju så kort tid som jag somnade till. Det borde inte räknas.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: