Odlingsuppdatering

10Feb08


Idag tände jag alla lampor! Även då ingenting har kommit upp ännu så behövde blomstertobaken extraljus för att gro och då tänkte jag att det var lika bra att starta igång alltihop.Det är precis så att det räcker med lampor och för att kunna odla mer måste jag hänga upp en armatur till. Tråkigt nog äger jag fortfarande ingen hel borrmaskin och min farfar hade viktigare ärenden till en annan stad då någon i deras familjs pojkvän hade vunnit 10.5 milj. Tänk om man bara hade en borrmaskin! Om jag hade fått 10 milj hade jag köpt en borrmaskin.

Den första bilden visar en installation jag gjorde för nästan ett år sedan men som aldrig kommit till användning. Nu får två chilis trängas under en lampa, så det gäller att få upp den andra armaturen snart! I varje lampskärm hänger en 20w LE-lampa.

Den andra bilden föreställer armaturen som hänger i datarummet. Numera är det inte mörkt någonstans i lägenheten under dagarna.2 Responses to “Odlingsuppdatering”

  1. 1 teresa

    jag gillar verkligen lysrörsbelysningen. det är bra till plugging. kommer den att lysa på natten också? kan du maila bilden på amaya som grekisk tant? jag ska nog blogga om den 🙂

  2. 2 Johan

    Vi skulle kunna forsla in orgeln in i Amayas rum och fixa något slags begagnat skrivbord till datarummet där orgeln står. Där skulle en stor armatur kunna hänga och skina över en rad med plantor och en rad med ditt plugg! Nej, lamporna har jag tänkt skall skina 10-24. Att jag släcker dom när vi går och lägger oss alltså.
    Jag mailar bilden nu 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: