Det pyr i mina franska nerver

16Feb08

Så har vi då sett andra avsnittet av årets melodifestival och man känner sig lika snuvad varje gång! Hur kommer det sig att man ens bryr sig om att se på tävlingen när man av lång erfarenhet faktiskt vet att det är samma visa varje år. Förmodligen för att man ibland ser riktiga galningar som lyckas ta sig igenom alla krav och hinder för att faktiskt få ha sin låt med på tävlingen. Exempel på en sådan är ”The Nicole”. Tråkigt nog kom hon sist men hon kan iallafall en massa olika språk så hon klarar sig nog fint ändå. Jag önskade att The Nicole skulle gå vidare tillsammans med andra generationen. Saker och ting är så konstiga nuförtiden. Speciellt dom rödklädda iprenmännen som vann. Som tur är skall vi se något som förhoppningsvis är bättre på bioduken ikväll. Antingen fire walk with me för att krama ur det sista av Twin Peaksvärlden eller control.9 Responses to “Det pyr i mina franska nerver”

 1. 1 Ninni

  Jag tycker att komikern – den unge Gustavsson var bäst! Glad att inte Carola åkte direkt in i Globen.

 2. 2 Johan

  Ja man är ju så indoktrinerad så att man faktiskt blir glad av att Carola inte åkte direkt till Globen. När folk blir av med sina hem och får hemska sjukdomar så sitter man för sig själv i sin soffa och tänker ”Ja, men det var iallafall bra att Carola inte åkte direkt till globen”. Jag tror att jag ska bojkotta melodifestivalen i fortsättningen för att inte bli helt knäpp.

 3. 3 teresa

  jag ångrar så att jag övergav min östeuropeiska stil. när jag blir av med alla graviditetsspår ska jag bege mig till myrorna och köpa stilen. stora skor samt stora guldörhängen tror jag blir bra. att krama ur det sista vore väl att se plutonen för att coop blivit erbjuden huvudrollen (han tackade nej)

 4. 4 Ninni

  Så rätt Johan.

  Kände hur jag liksom såsade till i soffan och fick liksom en energikick när jag upptäckte att Andra generationen lyckats spränga sin trumma – satt som på nålar och väntade på att trumpinnen skulle stanna kvar där inne innanför det trasiga…

 5. 5 Johan

  teresa: heter han coop nu? Precis som en känd svensk butikskedja! Det var roligt tyckte jag.

  ninni: Ha ha ha… satt du som på nålar och hoppades att pinnen skulle stanna kvar där inne innanför det trasiga?! Det var också roligt tyckte jag. (Fast jag antar att du menar att du hoppades att musiken skulle ta slut? För det var väl inte så på riktigt att du fick någon slags knäpp och hoppades utan anledning att det skulle slinka in en pinne under huden på den trasiga trumman?)

 6. 6 Ninni

  Jag är vid mina sinnens fulla bruk och hoppades ärligt på att pinnen skulle ramla in. I och för sig var ju musiken inge vidare men det går ju att dra ner volymen – jag stängde ner helt. Satt och klurade på hur han skulle göra: fortsätta hamra på med näven eller? Se det var höjdpunkten på min melodifestival.

 7. 7 teresa

  han heter inte coop, han kallas det.

 8. 8 Ninni

  Hallå, jag tillhör en annan generation och hänger inte riktigt med. Vem är coop?

 9. 9 teresa

  coop heter egentligen specialagent dale cooper. han kallas coop men johan låtsas att han inte vet det!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


<span>%d</span> bloggare gillar detta: