Film #4

28Feb08

Idag var jag på cykeltur till ÖoB för att ta del av deras smaskiga glasserbjudande, men såklart var all glass slut när jag kom fram. Däremot fick jag se så roliga odlingslådor som dom sålde! Det var som ett mini-mini-drivhus med tillhörande fröer och info. Tex. fanns det jordgubbsodling, kaktusmix, prydnadspumpor etc. Jag var sugen på jordgubbslådan som kostade 25:- men hittade ingen info om när fröerna skulle sås eller under vilka förhållanden jordgubben vill leva i för att må bra. Men jag tror nog att jag skall försöka mig på att odla jordgubbar ändå! Jag har ju redan minidrivhus så det enda jag behöver är frön. Tråkigt nog är jag allergisk mot jordgubbar men både Teresa och Amaya kan ju avnjuta dem istället.

Igår såg vi Monster Camp istället för Daniel Johnston-dokumentären.

MONSTER CAMP
En indiedokumentär som behandlar ett årligt levanderollspelsevent i Seattle kallat NERO. Ett gäng utstötta nördar träffas och pratar om allt som nördar pratar om och däremellan spelar dom sina roller. Det är så mysigt så man nästan ramlar omkull. Jag spelade själv en del rollspel när jag var liten och kom ihåg magin som man själv byggde upp. Magin av att fly verkligheten och bli en mäktig magiker eller storslagen krigare istället för att vara 12 år och väldigt främmande inför det mesta som hade med verkligheten att göra. Jag spelade aldrig levande rollspel men minns att jag i alla fall gjorde mitt eget svärd om man eventuellt skulle bli inbjuden till ett”live” någon gång. Tyvärr finns svärdet inte längre.

Filmen bjuder på många nördiga fniss, glasögon, tjocka män, gles skäggväxt, komplicerade kalkyleringssystem för trollformler och två nävar entusiasm och värme.

Av mig får filmen 4 får av 5 möjliga.3 Responses to “Film #4”

  1. 1 teresa

    du köpte ju också ett fantastiskt välfyllt och prisvärt påskägg till mig. jag blev så glad 🙂 dessutom kunde du hämta bitterfittan eftersom du ej hade glass i ryggsäcken. man kan säga att det var tur att glassen var slut!

  2. 2 Johan

    Jo, det kan man säga 🙂 Fast jag är fortfarande sugen på oboyglassen..

  3. 3 teresa

    jag med faktiskt. tror att det skulle vara skönare för halsen med glass än skumkyckling


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: