Odlingsuppdatering

29Feb08

Här kommer en bild på plantorna som igår ställdes på matbordet för vattning. Jag satte minst en hundra stycken frön med blomstertobak idag då inte ett enda kommit upp på tjugo dagar. Något som inte heller kommit upp är chokladpepparen som jag satt hela påsen av ! Grobarhet 60% ljög dom till det på påsen. Ja ja, som tur är har jag tre plantor med röd paprika som kommit upp.

Jag skulle kunna skriva om en film vi såg igår men väljer att inte tala om den då den var så förbannat dålig. Ikväll tror jag att vi skall se Kim Ki-duks nya film ”Breath”. Jag hoppas det blir kul. Kim Ki-duk är väldigt ojämn om jag får säga min åsikt. Vissa grejjer han gör är helt fantastiska (The Isle) medan vissa är riktigt dåliga (The Bow).

Idag har jag gjort det största träningsnörderiet också, dvs att jag har köpt proteinpulver. Men jag lyckades behålla en del av min stolthet genom att välja sojaprotein för 150:- istället för ”double-triple-maximum-gain-xtra-strength-anabolic-protein” för 338:-. Jag läste dessutom på internet (som är den mest säkra källan enligt forskning) igår att bland de tre födoämnen som kroppen bäst tillgodoser sig protein genom är soja på första plats. Ägg kommer på andra plats och dött djur på tredje. Det här kommer nog betyda att jag kan lyfta hela familjen på mina bara armar snart! Och det kan i vissa fall vara hur praktiskt som helst.5 Responses to “Odlingsuppdatering”

 1. 1 teresa

  det största träningsnörderiet var väl att du vill köpa en friskiströja 🙂

 2. 2 Johan

  Jo, jag glömde det 🙂

 3. 3 Johan

  Jag skulle vilja ha den här också: http://butik.friskissvettis.se/product.php?productid=72&cat=7&page=1

  På riktigt! Och chilipepparaffischen på örtagården: http://www.ortagarden.com/

 4. 4 teresa

  vi får se vad juktomten kan tänkas ha i sin säck, det är ju din födelsedag snart!

 5. 5 Johan

  Jo, men jag har några andra saker som jag hellre skulle vilja ha som är billigare. Som kryddfrön exempelvis. Och en kram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


<span>%d</span> bloggare gillar detta: