Film #6

03Mar08

NO COUNTRY FOR OLD MEN
I förrgår såg vi denna film och jag måste säga att jag blev glatt överraskad. Förra årets stora oscarsvinnare ”The Departed” tyckte jag var ett skämt, men denna var förmodligen värd sitt pris då jag har svårt att tänka mig att de andra filmerna höll någon vidare hög klass. Juno och Gone baby gone är de filmer jag minns som vi sett av de nominerade och de var absolut inte värda de minst 90 minuterna som de uppspelades under. No country for old men var riktigt spännande och höll ett väldigt avslappnat lugnt tempo och lyckades samtidigt vara så pass spännande att jag blev irriterad när Teresa försökte säga något litet, för att jag var så uppe i den. Det brukar aldrig hända annars. Jag är egentligen inte något superfan av Coenbröderna (fast jag tycker Fargo är en riktigt bra film) så detta var kul.

Av mig får filmen, med lite skam då den var oscars sporskars-nominerad, fyra får.3 Responses to “Film #6”

 1. 1 teresa

  av mig får den två ”hårda män som är ensamvargar och väldigt speciella” korvar. men också tre får för att den var lite spännande och inte hade så mycket nakenhet. jag försökte väl inte säga något litet?! det har jag inget minne av. nu ska jag baka en födelsedagstårta!

 2. 2 Johan

  Ja, jag är väl lite knäpp som attraherades av det 😛 ”Inte så mycket nakenhet”, den hade väl ingen nakenhet alls? Jag minns att du sa något litet och jag kände mig jättefrustrerad över att du inte förstod hur spännande allt var just då.

  Du är så snäll som gör födelsedagstårta 🙂 Du är som en födelsedagstårta! Söt och god.

 3. 3 teresa

  det är inte så knäppt, man kan få både får och korv i kategorin ”hårda män som är ensamvargar och väldigt speciella” det är bara det att vissa ensamma män tråkar ut mig. jag gillar ju tex en roadtrip film med ensam man. vanishing point tror jag den heter (osäker på stavningen och jag har fö inte sett den men gillar den iaf)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: