Grattis till mig själv

03Mar08

Idag är det min födelsedag och jag måste säga att den har varit exemplarisk. Jag steg upp tidigt för att passa en tid på gymmet med vår första omgång med personlig instruktör och drog mig verkligen för det då jag visste att jag skulle vara trött och oinspirerad. Men instruktören var hur bra som helst! Och nu har vi fått världens bästa schema som kommer göra underverk med våra kroppar.

Senare tog jag mig till CVL för att få en studievägledares underskrift på ett papper för att jag ska få läsa Matematik C på distans. Skojig som jag är skojade jag med vägledaren och sa att hon under ”eventuella hinder/problem” kunde skriva att jag var urusel på matematik. Så skrev hon det såklart trots att jag försökte förklara att det var ett litet skämt. Nu kanske jag inte får läsa kursen!

När jag kom hem hade min kära Teresa blåst neonballonger i köket, gjort en närande lunch, slagit in paket och gjort ett fint födelsedagskort. Senare gav hon mig indisk öl i form av Cobra. Jag har aldrig druckit den trots att alla andra gjort det. Men jäklar vad god den var! Jag måste säga att det är min favoritöl trots att jag är Indien-partisk. Tydligen är den gjord i Bangalore som är tvål, parfym och rökelsecentrum i Indien, om jag inte minns fel. Dom där Indierna kan nog allting. Och vilken vacker flaska sen!

Två konstiga groddar från blomstertobaken har kommit upp i samma lilla kruka (som jag trodde jag bara planterat ett frö i) och jag undrar om det verkligen är blomstertobak. Den som är kunnig får gärna svara efter att ha sett min bifogade bild som inte är sådär jättebra kanske. Bli inte skrämd av allt grönt. Det är perlit som fått alger på sig efter att ha levt fuktigt i ungefär en månad. Fröna planterades 2:a februari.2 Responses to “Grattis till mig själv”

  1. 1 teresa

    grattis grattis! den närande lunchen, ver det korv och makaroner?! kul att du blev nöjd med din egen födelsedag. själv är jag mest nöjd med cobran och tårtdekorationerna. du borde lägga upp tårtfilmen 🙂

  2. 2 Johan

    Jo, det var sojabullarna och makaronerna 😉 Jag ska lägga upp filmen!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: