The old ego is a too much thing

08Mar08

Ingen vet vad Charles Manson egentligen gjorde förutom att han var en hippie, hade ett kollektiv och tog en del droger. Och nu sitter han inne på livstid sedan några decennier tillbaka. Jag tycker han borde ha fått ett skivkontrakt på minst en fullängdsskiva i alla fall. Detta är min favorit:5 Responses to “The old ego is a too much thing”

 1. 1 teresa

  jag vet också att han har fått något på pannan som han ej verkar kunna bli av med!

 2. 2 Johan

  Det är för att han är så inspirerad av hinduismen såklart! Jag skulle gjort detsamma om jag vågat. Jag minns att jag pratade med min gamla tatuerare om att tatuera något liknande. Han var också jättesugen på att göra detsamma men vågade heller inte trots att han var halvfillipinare tror jag. Han var rätt mörk. Webbsidan für alle är Friends of the swastika Jag hade till och med ett föredrag om swastikans revival på gymnasiet

 3. 3 Johan

  Här är den: Friends of the swastika

 4. 4 teresa

  en swastika skulle du passa i men kanske inte i pannan, eller var det där du hade tänkt? jag skulle nog välja underarm och i snitsig stil.

 5. 5 Johan

  Jo, jag hade nog tänkt ett snyggt armband med swastikas. Även om inte hitler hade varit där och rotat hade jag nog inte velat ha en tatuering i pannan. Men Charles Manson var ju en man före sin tid!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: