En hårt tränande muskelkarl

13Mar08

Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det nya träningsprogrammet skulle kunna bli såhär hårt. Idag lyckades vi sänka tiden till 1h 30min men jag måste nog säga att det var ännu jobbigare idag.

Det kan ha berott på vårat nya tonårsliv med en dotter som vaknar 10.30 på morgonen och att vi därför utökar vår ”fritid” på kvällen/natten. Något som jag inte skäms för då vi om någon månad varken kommer att få fritid eller sömn på länge. Igår såg vi en Koreansk film som heter The Return. Den var förbaskat svår att hänga med i då alla heter Yo-Hung San och Hong-Man Choi. Jag har mycket svårt att känna igen asiatiska ansikten och när koreanerna insisterar på att ha så krångliga namn blir det inte lättare att komma ihåg vem som är vem. Men jag måste ändå säga att filmen var bra och den hade säkert varit mycket bättre om jag hade kommit ihåg fler än två av personerna.

I förrgår såg vi den rumänska filmen ”4 Months, 3 Weeks and 2 Days” som handlade om abort i ett land där abort inte är tillåtet. Jag måste säga att den var riktigt bra. Så mörk och bra på flera sätt. Med mörk menar jag både handlingen och att de flesta bilderna från rumänien var filmade i mörker. Jag gillar europeiska filmer som utspelar sig i mörker och dom får gärna vara ”mörka” också.

Jag hade kunnat lägga upp bilder och fårbetyg på filmerna men jag orkar inte då mina armar och handleder är helt slut.

Idag lyssnade jag på Autechres nya skiva. Den var precis lika intetsägande för mig som deras tidigare skivor. Jag kan inte förstå varför alla som intresserar sig för elektronisk musik höjer dem till skyarna. Tacka vet jag Squarepushers ”Feed me weird things”.

På söndag kommer hela släkten hit för mitt uppskjutna födelsedagskalas. Det skall bli väldigt trevligt att träffa alla igen 🙂3 Responses to “En hårt tränande muskelkarl”

  1. 1 teresa

    jag måste säga att de flesta koreaner inte heter Hong-Man Choi, tyvärr. min favoritkorean heter iaf så och jag önskar att jag hade en t-shirt med hong-man tryck

  2. 2 Johan

    Du ska få en t-shirt med Hong-Man Choi tryck på din födelsedag!

  3. 3 teresa

    tack vad snäll du är! finns det sånna verkligen? annars kan jag tänka mig poster eller actionfigur också


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: