Enjoy the silence

23Mar08

Idag har jag planterat om nästan alla plantor. Det tog minst 4 timmar tror jag! Hoppas dom blir glada nu med sin näringsrika jord. Under tiden lyssnade jag på ett program av P3 Lab och två program av P3 Pop. Både Pelle Moeld och Sara Martinsson uttalar notoriskt Depeche Mode; ”Depece Mådd”. Hur kommer det sig? ”Mode” har väl aldrig någon lärt sig uttala ”Mådd”? Sara Martinsson uttalade Bowie så korrekt som inte ens jag gör och borde därför i journalistisk anda ha lärt sig uttalet för Mode tycker jag. I vilket fall har en tankekedja startats och jag måste säga att Sony Ericssons reklam där ”Enjoy The Silence sjungs” av en massa personer är den bästa jag sett på länge.

De senaste dagarna har vi haft en del besök. På min födelsedagsfest var släkten här och det var hur trevligt som helst. Vi åt mat som Teresa lagat. Jag vet fortfarande inte varför jag inte lagade någon mat, men jag tror att det beror på att Teresa nu är hemma då hon har avslutat sina studier tillsvidare pga sin graviditet. Att vi har fastnat i några slags klistriga ofrivilliga könsroller s.a.s. Men jag städade i alla fall i flera timmar så än är inte loppet kört gällande vår strävan efter det perfekta jämställda förhållandet. I vilket fall så är hon en förbaskat duktig kock och det var ingen som sa emot under bjudningen. Jag friterade samosas och gulab jamuns (ok, dom gjorde jag själv i alla fall trots att dom inte blev så lyckade).

I torsdags var Anna och Peter här och det blev god mat och överraskande god Tjeckisk öl. Det var mycket trevligt och jag ser så mycket fram emot att få träffa deras kommande lilla bebis! Och så ser jag så klart fram emot att träffa dom igen, trots att jag är lite avogt inställd till att åka buss till Gottsunda. Inte för att jag är livrädd för Gottsunda, utan mest för att jag blir lite klaustrofobisk i en buss under så lång resa.

Igår var mamma och min bror här. Det var påskfika och vi smaskade i oss marängsviss. Min bror och jag pratade om att vi borde börja träna thaiboxning när han blir äldre och får träna. Han är nu 13 år och snart tycker jag ändå att han borde få tillåtelse. Det vore hur kul som helst tycker jag. Trots att jag faktiskt tycker att folk i grupp är lite läskigt så är min erfarenhet av kampsportsklubbar att det är en mycket hjärtlig atmosfär och mycket kramar och vänliga människor.

Som avrundning på detta inlägg tänkte jag lägga upp just Enjoy The Silence:4 Responses to “Enjoy the silence”

 1. 1 teresa

  din bror bör också bli matrecensent tycker jag. han är ärlig och säger vad han tycker och tänker 🙂

 2. 2 Johan

  Ha ha, ja han är oprovocerat ärlig min bror 😉

 3. 3 anna

  ja maten var jättegod, tyvärr kunde jag inte smaka ölen 😦 det får bli om några veckor.
  ni kan byta buss, från 3:an eller 9:an, till 7:an. då blir det inte så långt 🙂 utan en utdregen pina istället.. annars kan ni åka skidor om det fortsätter vara snöstorm, så kan amaya åka bakom i en släde.

 4. 4 Johan

  Jag antar att jag får blunda och tänka på en regnbåge eller något.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: