The vicious cycle

01Apr08

Idag var jag hos läkare för att höra om mina eksem och pollenallergi som jag dragits med i kanske hundra år. I internettider där informationen är tillgänglig för alla känns det som ett skämt att gå till läkaren då man alltid vet minst lika mycket som läkaren. Jag kände mig dum som ställde min egen diagnos och tipsade om mediciner. Läkaren sa bara att eksem och allergi inte går att bota och skrev ut recept på medicinerna jag nämnde. Polisen ringde och satt att det är omöjligt att fälla grannarna då ord står mot ord, så undersökningen har redan lagts ned. Som av ett mirakel eller resultat av gårdagens krig har inte en enda hund skällt idag. Kanske har sonen förstått problematiken och lämnat hundarna någon annan stans? Vicevärden ringde och kallade mig till styrelsemöte där jag för femtielfte gången skall berätta om våra problem med grannarna. Så dit skall jag ikväll.

Jag har sökt lägenhet i Stockholm och i Gottsunda. Liljeholmen efter en dags kötid mot August Södermans väg i Gottsunda efter ett halvår i kön. Undra sa flundran vilken det blir!

För övrigt så känns hela livet meningslöst. Fanns det en gnutta glädje innan jag slutade röka så känns det som att den glädjen är borta för evigt nu. Jag har lyckat genomföra min introduktionskurs till distansstudierna och väntar på min mattebok för att börja på riktigt. Hoppas jag inte avlider av abstinenssorg innan.

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv. Det är det enda min zombiehjärna klarar av just nu.3 Responses to “The vicious cycle”

  1. 1 teresa

    stackars stackarn! det är verkligen hemskt det där med cigaretter. jag har tur som slapp börja röka. om några år kommer allt att kännas bättre igen. då har vi normal ekonomi, två välvårdade gottsundabarn och dessutom har abstinensbesvären försvunnit då. ta en dag i sänder och tänk på att fru och barnaga är förbjudet 🙂 du är så duktig!

  2. 2 Johan

    Jag kan inte se så långt fram 😦 Jag lovar att inte aga er. Jag ska försöka tygla mitt humör och inte vara arg heller. Nu ska jag fortsätta att lägga mig och se igenom tvn.

  3. 3 teresa

    om du har tur så är det den där roliga serien med de två männen i fula kläder och deras tjocka barn 🙂 när vårat egna tjocka barn vaknat kan vi gå och hämta din kofta så får du fortsätta att se igenom tvn.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: