Fredag kväll

04Apr08

Några har en jättestor fest med allsång i höghuset utanför och det mesta känns meningslöst och jag gör saker bara på rutin med ett hopp om att jag skall bli glad igen. Det är verkligen inte roligt med nikotinabstinens. Jag är lite yr och degigt dum i huvudet. Men det läskigaste är känslan av att hela livet är förstört. Så jävla fjantigt.

”Att sluta röka (snusa) innebär att gå igenom en period på omkring en månad när man kan uppleva kraftigt ökad stress och nedsatt livskvalitet på grund av den stora omställningen och abstinensen.

Omkring tre fjärdedelar av de som slutar upplever nikotinabstinens, som karaktäriseras av oro, rastlöshet, irritation, ilska, koncentrationssvårigheter, tankspriddhet, sömnstörningar, viktökning, tomhetskänslor samt nedstämdhet som ibland kan utvecklas till en depression som måste behandlas.”

Nu ska jag se film och sen sova.4 Responses to “Fredag kväll”

 1. 1 teresa

  de problem man kan få av nikotinabstinens liknar förvisso de vi alltid har att göra med 🙂 jag förstår dock att de blir förstärkta av att du slutat röka, det är ju verkligen inget som du behöver. fast å andra sidan behöver du ibte lungcanser heller. så svårt livet är!

 2. 2 Johan

  Det värsta skulle vara om man skulle få lungcancer trots att man slutat röka. Då skulle jag bli så jävla pissed.

 3. 3 teresa

  då skulle tom jag som också kallas positiva solstrålen bli uppgiven. eller om tex jag skulle få lungcanser. så himla snöpligt.

 4. 4 Johan

  Jo, då skulle jag också bli uppgiven.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: