parentesregler och blomstertobak

11Apr08

Idag har min matematik gått bättre. Jag har fortfarande en del problem, men det känns som att jag har en möjlighet att lyckas. Jag har också bakat bröd och fått ca 1000 blomstertobaksgroddar som jag inte har bestämt hur jag skall gå tillväga med ännu. Trodde aldrig att någon skulle gro, men uppenbarligen så gjorde dom det. Kanske måste jag ta bort en massa för att vissa skall få plats? Jag borde verkligen uppdatera odlingen oftare på bloggen. Det var ju faktiskt därför som jag inte började skriva någon fysisk odlingsdagbok.4 Responses to “parentesregler och blomstertobak”

 1. 1 Ninni

  Hoppsan Johan, det måste vara 100% grobarhet i den påsen 🙂 Bra att du odlar o står i så kan jag stå med tiggarmössa o få några när de är stora o fina 😉

  Blev det matte idag ändå? Jag trodde att det skulle bli estetik. Var pluggade du då?

 2. 2 Johan

  Visst får du några plantor om du vill! Jag såg att du hade en påse med luktärt när jag var där sist. Såna skulle jag också vilja ha! Vi skulle kunna byta någon planta 🙂

  Jo, jag måste fokusera helt på matten för att hinna med. Så jag får ta och läsa upp estetiken vid ett senare tillfälle istället. Jag satt hemma och pluggade. Det gick bra, men något långsamt då jag gärna tog fler pauser. Men det funkade jättebra när Amaya sov då Teresa kunde hjälpa till och försöka klura ut regler!

 3. 3 teresa

  men jag var ju inte så klurig. jag är dessutom långsam som en snigel 😦

 4. 4 Johan

  Du lyckades ju klura ut det eviga talet genom att komma på att minus gånger minus blir plus! Du är helt klart en exemplarisk mattetalang.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: