Dra på trissor

14Apr08

Så jag tränade idag efter ca 3 veckors uppehåll! Både Sebastian och jag kände av det och jag höll på att kräkas när vi nästan var klara och min träningskamrat instämde angående känslan. När jag kom hem förväntades det av mig att jag flitigt skulle räkna ut mattetal, vilket jag gjorde – dock med en del problem. Amaya visade sig ha hög feber när hon vaknade och hon har varit väldigt lugn och melankolisk hela kvällen. Med en alvedon innan insomnandet får hon förhoppningsvis sova gott och länge för att krya på sig.

En jättetrevlig överraskning är att en citronplanta tittade upp idag! Jag tog tre frön den 4/4 och satte ner i en kruka med avskuren petflaska på toppen som växthus. Det skall bli spännande att se om man kan lyckas med att få frukt om något år!

Ikväll skall jag omskola citronmeliss, citrontemynta, oregano, sommaraster och blomstertobak.

Tack så mycket.
Hejdå.

P.S.1. Det är inte plantan på bilden som skrivit blogginlägget.
P.S.2. Supergott veganrecept-tips: Afrikansk kikärtsgryta.One Response to “Dra på trissor”

  1. 1 teresa

    förhoppas och tro kan man göra på sensus. hon har redan vaknat och gnällt två gånger på ca en timme. kanske att vi båda kan ligga inne i blomm/allergi/hobby-rummet inatt. skoj å sido så är det ju väldigt synd om stackars stackarn som är så sjuk. det enda som är värre en en förkylning är väl filmen vi såg igår. den var så värdelös och uttråkande att all nakenhet gick mig spårlöst förbi. och jag som är så kännslig för sånt 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: