Nytt balkongliv

26Apr08

Imorse var hela familjen på promenad till plantagen. Vi hade glömt att det var lördag. Det var helt fullt med folk. Men ändå trevligt. Jag har också lyckats klura ut några uppgifter till mitt matteprov som skall in på tisdag. När jag gick hem från mor (som jag pluggade hos) fick jag med mig en stol som hon ville ge till Amaya. Det lustiga är att vi precis på dagen pratade om att Amaya borde ha sin egen balkongstol! Tråkigt nog har jag inte haft tid att städa balkongen ännu. Hav överseende med detta när ni granskar bilderna. Under kvällen har jag omplanterat de gula körsbärstomatplantorna till hinkar med crème de la crème-jorden p-jord. En planta bröts, men utifrån min outtömliga optimism tänker jag att den kommer att ”läka” med hjälp av extra uppbindning. Nedan följer bilder från idag:

Amaya ser så att allt står rätt till på balkongen

Amaya känner peppen inför sin egen framtida odling

Amaya gör en spontan hinkdans p g a balkongexaltering

Amaya poserar på sin nya stol

Tomaterna. Vissa mer slitna än andra.
3 Responses to “Nytt balkongliv”

  1. 1 teresa

    jag tror att vi kommer få det supermysigt på balkongen i sommar. vad snällt att du inte tog upp det hemska som inträffade. hemskhet = att jag oavsiktligt (kankse i sömnen) mosade flera viktiga plantor som kanske inte kommer att överleva. nu kommer jag återfödas som en lecakula. typiskt

  2. 2 Johan

    Det skulle lika gärna kunnat vara jag. Dessutom drömde du ju om stora fiskar så det är klart att det gick vilt till. Jag tror inte att man kan födas till en lecakula!

  3. 3 teresa

    så skönt att höra. jag kanske återföds som en flerbarnsmor. jag måste sluta förstöra växter för att bryta den onda cirkeln.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: