Farfar vet hur ett plantbord skall byggas

20Maj08

Igår kom farfar hit på snickerirelaterat besök. Vi byggde ihop ett plantbord! Det tog några timmar och det blev inte världens skönhet, men det blev relativt gratis och extremt funktionellt. När vädret tillåter alla plantor att vara ute skall jag fota och lägga upp för allmän beskådan. Nu är jag mest arg för att tomaterna måste stå inomhus hela dagarna. Alla tomater blev frostskadade för några dagar sedan och ca 50% av varje planta fick skrumpna, gråa blad. Men den goda nyheten är att alla fortfarande lever och att 50% av varje planta är knallgröna och skitglada.

Bilderna visar en av smultronplantornas blommor och ett löjtnantshjärta från en bukett jag fick av farmor.3 Responses to “Farfar vet hur ett plantbord skall byggas”

  1. 1 teresa

    det är bra att du är så positiv! glaset är halvfullt liksom 🙂 jag har fått en allvarlig ryggsmärta men är glad iaf. nu ska jag googla på kraftfull ryggskada

  2. 2 Johan

    Ja, det är tur att du också är positiv och bara tänker att du har en kraftfull ryggskada med allvarlig ryggsmärta när du har ont i ryggen. Det hade ju kunna vara värre liksom 🙂

  3. 3 teresa

    vad ryggen beträffar så är det kört. däremot är jag vid gott mod då jag har flera andra ”nyckel” kroppsdelar kvar. tex ben, fot, arm och ansiktsuttryck!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: