En sjuklig dag

22Maj08

Idag har varit en riktigt jobbig dag. Ibland mår man så dåligt att man undrar om man någonsin skall bli frisk. Så har jag känt det idag. Vi fick vin från Barcelona av Teresas mamma och jag drack en sådan flaska igår. Idag har det känts som om någon har hällt frätande syra i magen på mig. Jag har knappt kunnat äta något och har haft rejält ont och mått illa. Vissa kanske skulle säga att det handlar om en vanlig baksmälla, men dom brukar ju gå över? Dessutom känns det som om jag skulle kunna ha feber. Amaya verkar också vara dålig i magen. Med Teresa vet jag inte hur det är då hon är i Stockholm på teater. Jag hoppas verkligen att hon sluppit detta hemska!

Efter att ha grinat mig igenom ett avsnitt av ”Spårlöst” kändes det lite bättre, men fortfarande är jag vid ruinens brant. Dessutom är jag hungrig men vågar inte äta.

Min största dröm just nu är att jag snabbt tillfrisknar och att Teresa kommer hem i lagom tid så att vi kan se Spindelmannen 2. Kanske att det bjuds på smoothie också.

Nu måste jag vila mig.2 Responses to “En sjuklig dag”

  1. 1 teresa

    kom det gråt till spårlöst?! vilken var handlingen? jag har aldrig gråtit till spårlöst 🙂

  2. 2 Johan

    Handlingen var samma som alltid. Massa gråt och barn som träffar sina föräldrar. Du gråter ju till det mesta andra så jag tycker absolut att du borde gråta till spårlöst!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: