Spindelmannafilm nummer 3

24Maj08
Idag var vi på födelsedagsfirande för min kusin och kombinerad vårfest hos samma familj. Det var mycket trevligt och alla var glada och vi åt gott. Amaya var mycket populär och energifylld som vanligt. På kvällen bestämde vi oss för att ta en långpromenad till det nya willys och fann det till slut. Det var en stor, steril lokal med kallvita lysrör och det kändes mycket exotiskt. På vägen dit gick vi längs den mycket idylliska ”4-h vägen” där man passerar några riktigt trevliga hus, 4-h, en miniskog och ett stort fält. På vägen passerade vi även ett litet koloniområde med flertalet egentillverkade växthus. Det roligaste och mest ihopplockade tog jag en bild av.

Vid ett av de trevliga husen satt minst två familjer i en hammock och hade det trevligt. På vägen tillbaka hade allihop samlats framför en storbildstv (utomhus!) för att se schlagerfestivalen och barnen satt snällt och åt chips och drack läsk medan de äldre hade vinboxar att skoja till det med. De satt fortfarande i sin hammock. Kul för dom tänkte vi. Vi ska i alla fall inte se festivalen. Vi ska se hederlig spindelmannafilm istället.

Imorgon skall vi fylla kassar med nässlor som vi hittade längs vägen och förvälla för att sedan frysa in för framtida sopp- och tétillverkning. Det skall bli kul.2 Responses to “Spindelmannafilm nummer 3”

  1. 1 teresa

    nässelplockningen ser jag fram emot. hoppas det är fina nässelexemplar i vårt nyhittade nässelsmultronställe!

  2. 2 Johan

    Mamma sa att det bara är de späda nässlorna som är lämpade för matlagning. Och de vi såg var ju inte speciellt späda. Hoppas vi hittar några sådana!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: