Chokladpepparblomma

28Maj08

Såhär ser paprikablomman i köket ut idag. Jag har läst mig till att det skall bli mycket varmare på nätterna nu och inatt skall det vara hela +10 grader! Med dessa siffror som bas tog jag tag i tomatutflyttningen. Problemet är bara att vissa har blivit så långa (pg a varmt rum och för lite ljus) att de behöver nya 2-meters stödpinnar. Sådana har jag inte. Men förhoppningsvis har jag det ikväll efter en öb-promenad. Jag har heller inte kommit på hur jag skall lösa platsbristen. Jag behöver ju en massa balkonglådor så att jag kan sätta alla blommor i dom. På det viset skulle jag lösa en del platsbrist. Men jag har inte pengar till balkonglådor. Så blommorna får snällt stå i vita plastmuggar tills pengar ramlar in. Det slutliga problemet är dock att pengar faktiskt inte ”ramlar” in.3 Responses to “Chokladpepparblomma”

 1. 1 Ninni

  Nej men blomlådor kan ramla in!

  Du kan få låna mina tre över sommaren om du vill? Jag tänker bara ha krukor i år. Nästa år kanske det ramlar in pengar och då kan ni köpa lådor.

  Jag har dock bara konsoler till två (tror jag) ska titta på altanen i morrn när det är ljust. Det är två vita och en terrakottafärgad låda.

 2. 2 Johan

  Åh, det var snällt av dig, men jag tror det är fixat redan 🙂 Nu måste jag bara få tag på mer jord! Jag glömde förresten att ringa tillbaka idag. Kom på det sent och tänkte att det var för sent. Jag ringer imorgon!

 3. 3 teresa

  så extremt generöst, synd bara att vi la våra sista slantar på två lådor idag. nu överdrev jag, de var inte alls så dyra. dock var det vår sista slant. har även betalat räkningar idag nämligen. nu är det nog bäst att jag går till sängs. godnatt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: