Odlingsuppdatering

29Maj08

Igår kväll flyttade jag ut alla tomatplantor. Nu idag när jag insåg att det var +30grader och sol gjorde jag ett statement genom att låta dom vara. Säkerligen kommer de få massor med brännskador, men jag orkar inte längre flytta in och ut. Speciellt inte när de nästan är 2 meter höga. Jag blev själv lite chockad över att det blev så mycket plantor och så lite plats. Och jag har en massa kryddväxter, vaxböna och mangold kvar som skall ut. Tanten ovanför vattnade ner på vår balkong igår kväll och verkade inte bry sig om det, alternativt är hon så gammal att hon inte ens märkte det. Jag tror på det senare alternativet. Därför var jag tvungen att flytta in plantorna något så att de kunde räddas från zombie-hundtantens attacker. Synd bara att hon och hennes lille mini-man till kumpan är så jävla otrevliga och inte har någon självinsikt, annars hade jag tyckt synd om henne för att hon är gammal och ihopskrynklad. Nu går jag istället och undrar om jag med viljekraft kan få deras lägenhet att brinna.

Det som inte syns på panoramabilden är plantorna under bordet. Det är chili och potatis. Potatisen har verkligen växt med rekordfart!3 Responses to “Odlingsuppdatering”

  1. 1 teresa

    jag tror att vi gör bäst i att angripa roten till det onda, minimannen. tror att det är han som är hjärnan bakom deras illdåd!

  2. 2 Ninni

    Hmmm, tveksamt om ni får in någon liten barnpool där….

  3. 3 Johan

    Jag ska se till att det gör det!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: