Nervositeten innan

03Jun08

Nu börjar jag bli riktigt nervös. Det är två dagar kvar tills vi får en ny familjemedlem.
Inatt hade jag världens mardröm om förlossningen. De som inte tycker om att lyssna till andras drömmar kan sluta läsa här.

Det gjordes av någon anledning ett nytt ultraljud och barnmorskan förklarade att det var 6 stycken minibebisar i magen. När jag frågade hur de skulle kunna överleva svarade barnmorskan ”Det vet väl inte jag.”. Sedan fick vi veta att varje bebis bara hade 20% hud på kroppen och skulle inte få mer hud. Några av bebisarna vara också felkonstruerade på så sätt att underkroppen var bakochfram. Några var också samtidigt siamesiska tvillingar. Vi var väldigt förtvivlade jag och Teresa. Under förlossningen dog Teresa och kort därefter även Amaya. Kvar stod jag med 6 stycken bebisar som inte var större än små kycklingar och dessutom var helt vanskapta och såg ut som att de var helt brännskadade pga saknaden av hud. Väldigt lika Freddy Krueger. Det kändes som att drömmen höll på i en evighet.

Det var en förbaskat jobbig dröm.4 Responses to “Nervositeten innan”

 1. 1 teresa

  verkligen en hemsk dröm! den här graviditeten har varit svår för dig, en natt fick du ju tom kramp i benet 🙂

 2. 2 Ninni

  Huvva Johan det var en jobbig natt. Skönt att allt snart är över och ni är ”bara” fyra i familjen och inte nio….

 3. 3 anna

  ojdå. det låter hemskt. jag ska hålla tummarna för er på torsdag att det bara är en bebis men hud på hela kroppen och att inget ska hända amaya och teresa. jag brukade drömma förut att matilda var en kattunge, innan hon var född.

 4. 4 Johan

  teresa – Jag vet att jag kanske är lite för nervös för ditt bästa, men jag är ingen föredömlig partner som sitter stark bredvid tyvärr 😦 Man skulle kunna säga att jag är en sopa på förlossningspepp. Men jag ser fram emot resten i alla fall!

  ninni – Ja, snart är det över men tiden går så förbaskat långsamt…

  anna – Tack för din tumhållning! Dina kattungedrömmar låter rätt trevliga och harmlösa tycker jag. Förmodligen är mitt sinne mer förvridet än ditt som producerar sådana här drömmar! Eller så var det en sanndröm och mitt liv är på väg att gå åt helvete.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: