Wairas efterlängtade ankomst

05Jun08

Äntligen är hon här! Allt har gått fantastiskt bra. Både Waira och Teresa mår prima (efter omständigheterna) och Waira är hittills en väldigt lugn bebis. 3610 gram väger hon och det syns tycker jag 🙂 Hon föddes 08:46 imorse och är 51 cm lång. Äntligen känns det som att vi kan börja leva igen. Graviditet är så himla överskattat och innebär nästan enbart lidande. Men när barnet kommer ut och alla mår bra infinner sig en känsla som inte går att beskriva. Det är som att gå på moln hela tiden plus att man är lite extra stirrig eftersom man inte sover mycket. Jag känner mig lite vemodig dock då jag inte kan vara hos Teresa och Waira hela tiden eftersom Amaya behöver en förälder hemma. När vi var på sjukhuset längtade jag efter Amaya och nu längtar jag efter Waira och Teresa. Hoppas allt fortskrider lika gott som det gjort så att Teresa får komma hem så snart som möjligt. Imorgon skall Amaya för första gången få träffa sin lillasyster och vägen dit kommer att bjuda på lidande i form av 29-gradig värme. Men just nu känns det som att jag inte kunde bry mig mindre om värme eller andra världsliga ting!6 Responses to “Wairas efterlängtade ankomst”

 1. 1 Oskar

  Grattis till dottern Teresa & Johan!! Jag önskar eran familj all lycka i världen:)

 2. 2 Ninni

  Jag dubbelfarmor vill också gratulera på bloggen….även en farmor kan känna sig rusig av lycka. Amaya blev ju så underbar så två likadana är ju helt underbart. Waira är ju väldigt lik Amaya också eller rättare sagt hon ser ut som Amaya gjorde när hon var nyfödd!!

 3. 3 anna

  grattis! vad skönt för er att allt gick bra. jag trodde inte bebisen skulle bli så stor, teresa såg så liten ut. men vad söt hon är! förstår att det känns jobbigt att vara ifrån dom du inte är med. hoppas teresa och waira får komma hem snart. vad spännande för amaya att ha fått en lillasyster. och kanske matilda har fått en kompis 🙂
  hälsa så mycket och gratulera. jag håller med om att en graviditet är överskattad. förstår hur glada ni är nu 🙂

 4. 4 Johan

  Oskar: Tack för dina lyckönskningar! Vi önskar också dig all lycka 🙂

  Ninni: Tack för gratulationen! Jo, hon är sannerligen lik Amaya som hon såg ut när hon var nyfödd 🙂

  Anna: Tack för gratulationen! Jovisst såg Teresa liten ut, men det gjorde hon också när hon var gravid med Amaya. Jag antar att det är hennes ”graviditetsstil”. Amaya och jag var till BB precis och hälsade på. Hoppas hon kommer att trivas med sin syster! Förhoppningsvis kommer Teresa hem ikväll eller imorgon.

 5. 5 Caroline

  så fin waira är! hur betedde sig amaya när hon träffade henne? det är jag väldigt nyfiken på. 🙂

 6. 6 Johan

  Caroline – Första gången Amaya träffade Waira (på sjukhuset) så var hon inte speciellt intresserad. Hon var mer intresserad av olika inredningsdetaljer som hon kunde rycka loss och kasta i golvet. Men nu verkar hon vara mycket mer intresserad och har ännu inte visat några tydliga tecken på svatsjukerelaterad arghet 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: