Tagetes

13Jun08

Igår fick jag en ny mobil som man kan göra mycket mer roliga saker med än min förra. Amaya fick min gamla och blev mycket stolt. Tydligen kostar det 19 kronor per dag – något som jag förstod först senare. Så nu ska jag se till så att jag får valuta för pengarna genom att se på youtube i mobilen. Det känns som om jag blivit inkastad i framtiden! Hela detta inlägg är helt och hållet gjort på min mobil!


3 Responses to “Tagetes”

 1. 1 Ninni

  19 kronor per dag!!Hur många blöjor blir det?

  Glädjedödaren modern

 2. 2 Johan

  Nu äntligen fungerar vårat internet och vår telefon! Jag kom på när jag hade skickat inlägget att det lät som att min telefon kostar 19:- per dag, men det är ju inte alls sant! Det kostar 15 öre per kilobyte och jag räknade ihop det till att en bild som jag skickar från mobilen kostar 29:-, men eftersom dom har ett maxtak på 19:- kommer jag bara behöva betala 19:- för dagens mobilskojj. Jag trodde ju att det var gratis och att jag skulle kunna uppdatera bloggen från mobilen i fortsättningen, men det visade sig ju vara fel. Ja, förmodligen har mitt snedsteg kostat oss några blöjor. Hoppas vi klarar av att lappa ihop denna ekonomiska förlust!

 3. 3 Johan

  Ha ha ha, jag noterade inte att blomman var helt ur fokus på mobilen. Vilken sopig bild. Men buskarna bakom är skarpa i alla fall 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: