Ny barnvagn och lite bilder

17Jun08

Idag har vi äntligen investerat i en bättre barnvagn. Det blev en begagnad sittvagn med fullt liggläge och mjuklift. Turligt nog fungerade allting på den till skillnad från den vi har som har hängt med i 1 ½ år och varit trasig hela tiden. Vi tog en promenad till ikea och inhandlade lite skojj till Amaya också. Eftersom min sitar tillslut bringade hem peng kunde vi lyckligtvis göra detta. Amaya fick ett draperi, ett lektält och en gunggrej. Hon verkade mycket förtjust i sitt nya draperi innan hon gick och lade sig. Jag antar att lektältet kanske blir ännu roligare 🙂

Eftersom det inte finns några bilder på mig och Waira har jag tagit en bild själv. Hormonprickarna på barnet på bilden kommer att avklinga efter vecka 4. De röda prickarna på mannens arm verkar dock vara permanenta. Men just nu matchar vi varandra. Lillfingret i munnen var en tillfällig lösning innan Waira fick mat.

Här är en bild på fina Amaya som smaskar i sig pannkaka med äppelmos. Mums!

Och här den nyuppackade neemtvålen som jag köpt från Indien. Så fin med swastikan, och den luktar ljuvligt!3 Responses to “Ny barnvagn och lite bilder”

 1. 1 Ninni

  Waira är söt som socker – tror bestämt att hon blir lik sin lika söta mamma.

  Åh, vad härligt att se att Amaya kommit ur sin formsvacka vad det gäller mat. Lite ovanligt att hon inte vill äta 😉

 2. 2 teresa

  eller som sin söta pappa, på sjukhuset sa dom att hon såg ut som sin far. fast hakan är ju min förstås. söt är hon iaf. och hon har definitivt ingen dålig aptit.

 3. 3 anna

  mycket söta båda två! tilda har också röda prickar. mamma säger att jenny o mia som är födda i juni också hade det, det beror tydligen på att bebisar har svårt att svettas när det är varmt och blir prickiga?
  vad kul för amaya att sitarren byttes mot leksaker!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: