Amaya och Waira (och ett litet smultron)

24Jun08

I söndags hade vi släktbjudning och firade Waira, Teresa och Elins födelsedagar. Waira fick en massa fina P.O.P-kläder och även Amaya fick ett fint par P.O.P-skjorts och en Alfonsryggsäck. Alfonsryggsäcken var en hit och hon vill ofta att man skall hjälpa henne att sätta på den. Såhär glad blev hon i sin Alfonsryggsäck och P.O.P-skjorts:
Tiden efter att Waira kom till familjen har gått bra. Teresa får inte sova så mycket pg a amning för jämnan och Amaya är oftast snäll mot sin lillasyster. Men när kvällen är sen och hon börjar bli trött så riktar hon gärna både ett och två slag mot Waira. Ofta försöker hon också på ett smart sätt låtsas att hon ser åt ett annat håll och lägger handen på Waira för att ”råka” trycka till på väl utvalda ställen. Då är det dags för Amaya att gå och sova. När hon är trött gör hon alla förbjudna saker som att slå sina föräldrar och trycka på knappar och dra ner saker som hon vet att hon inte får. Som svar på tillsägelser ler hon alltid nonchigt då. Här är en typisk bild på när hon vill ta lite extra hårt på sin syster:
Och som liten odlingsuppdatering kan jag förklara att jag tänkte plantera om mina smultron idag. När jag lyfte upp de undangömda plantorna såg jag att det var en massa bär på dom! Jag som känt mig lite ledsen för att alla andra får tomater och chilis hade en hel skattgömma bland plantorna! Teresa smakade ett och tyckte att det var gott. Jag smakade ett och tyckte att det var gott. Sen fick jag ett enormt kli i öronen. Jag tål inte smultron. Här är en bild på en omplanterad smultronplanta:

Slutligen kan jag tillägga att vi var på stan och skulle shoppa skor till Teresa. Jag hittade ett par Converse som det var 50% rea på! Det var behövligt då jag har ett stort hål i mina skor som sliter sönder både mina fötter och strumpor. Teresa fick också tag på ett par fina skor. Sedan begav vi oss till Weekday och jag hittade en kofta som det också var 50% på! Dessutom var det ett litet hål i den så jag fick den ännu billigare. Nu behövs bara nål och tråd så kommer jag se superpiffig ut.No Responses Yet to “Amaya och Waira (och ett litet smultron)”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: