Half asleep

30Jun08

Waira har börjat bli missnöjd, precis som Amaya var vid den här tiden i början av sitt liv. Och det är främst kring 23.00-01.00. Vi fick gå ankstilen, eller reggaestilen om man så vill, igår för att hon skulle bli nöjd och somna om. Förmodligen är det hennes mage som krånglar. Idag är vi trötta då Amaya vaknar tidigt numera. Dessutom regnar det och vi kan inte hitta på något. Innan vi hade barn kunde vi bara ligga i soffan och kolla på film, spela tv-spel osv. Precis allt kunde man göra och det var riktigt mysigt att höra regnet slå mot fönstren. Nu är det sjukligt uttråkande att försöka hålla sig vaken och vid gott mod. Amaya sover så gott om nätterna och är lika pigg, glad och energisk som vanligt. Och det enda vi kan hitta på är att leka på hennes rum. Men det är svårt att leka när man kämpar för att hålla ögonlocken öppna. Mina skor som jag så glatt köpte på rea är fortfarande ett par converse och att jag inte mindes att jag inte kan använda sådana då de är alldeles för smala vid tårna, har gjort att jag nu står utan skor. Mina gamla vans har ett enormt stort hål i sig och är det det minsta blött ute så blir de fulla med vatten på en gång. Dessutom slits strumporna och fötterna sönder av hålet. Nu väntar jag på ett par nya skor som förhoppningsvis kommer denna vecka. Innan dess får jag hålla mig till korta och regnfria promenader.6 Responses to “Half asleep”

 1. 1 teresa

  nu förskönar du! det är faktiskt mellan 20.00 och 01.00

 2. 2 Johan

  Jag kan ju inte tänka klart. När jag pratade med försäkringskassan imorse fick jag tänka till för att minnas Wairas personnummer. Då skämdes jag lite.

 3. 3 Ninni

  Stackars Waira och stackars er. Enda trösten är ju att det går över….men det kan kännas som ett slag i ansiktet när man är mitt uppe i det.

  Från det ena till det andra så har de satt ner dina fina taibyxor till 99:- men tyvärr var de svarta slut, det finns grå. Var tvungen att masa mig upp till Coop idag för att lämna igen den usla fläkten.

 4. 4 Johan

  Vi ska köra vegandiet nu för att se om Waira kanske är allergisk mot mjölkprodukter.

  99:-! Det är ju ett kap! Vi ska dit imorgon bitti och titta 🙂

  Förresten har det öppnat en ”Låg Pris Kiosk” här hos oss. Den heter ”Salabacks Kiosken”. Dom har ”Marabuo” för bara 15:-! Dom säljer även ”Hushålls Artiklar”, ”Present Artiklar”, ”Fynd Varor” och ”Frimarke”. Det ligger på ”Skomakar Gatan 10”. Vi har inte så mycket skoj men lappen vi fick i brevlådan angående detta var något som förgyllde vår kväll. Vi ska nog gå dit och fynda!

 5. 5 Ninni

  Klart intressant! Marabuo för bara 15:- är ju ett riktigt kap.

  Ang Waira: har ni provat Minifom? Vet inte om det hjälpte Amaya, kommer ej ihåg….Erik hade ju också en ”ontimagentid” på kvällen/natten men där hjälpte varken Minifom eller Piposkrikdroppar 😦 Han blev bättre vid 3-4 mån (det var väl så med Amaya också om jag inte missminner mig). Jag körde också mjölkfritt så länge jag ammade sen så fick han ju specialtillägg/mjölkfritt som var gjort av en läskig grön bark. Kommer du ihåg hur illa det luktade?

 6. 6 Johan

  Vi har inte provat någonting eftersom vi inte vet om det är magont som Waira har. Och varför skulle hon isåfall bara få det under några timmar på kvällen/natten? Inatt var hon gladare, men Amaya vaknade hela tiden av att hennes nappar trillade ut ur spjälsängen. Därför tänkte vi att det var dags för henne att få sin nya säng.

  Jag minns Eriks bajs och att det var grönt och luktade hemskt. Tur att han blev av med sin glutenintolerans så pass fort!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: