Lite bilduppdatering

01Jul08

Idag kom vi på att vi skulle måla Amayas nya växasäng som vi fått av min moster och morbror. Vi begav oss till närmaste färgaffär då coop hos oss har slutat med byggavdelning. Turkos (blixten gjorde så att färgen ser ljusblå ut, men det är den inte. Tror vi i alla fall. Vi har svårt med definitionen av turkos.) passade bra tyckte vi och det skulle matcha med en framtida Totoro-affisch som vi tänkt beställa från ebay. Efter att ha svettats och slitit med sandpappring kom jag på att en Totorosäng inte skulle vara fy skam att ha. Och så får det bli! När vi får pengar över skall vi satsa på att måla Totoromotiv på den. Sängen är målad med ett lager och skall imorgon få ett till. Ungefär så här kanske den kommer att se ut på karmen (obs, Totorobilden är inklippt!):
För att bjuda på fler bilder tänkte jag att denna snigel-på-vardagsrumsfönster-bild skulle passa. Jag förstår inte hur vi kunde få en snigel på fönstret. Kanske för att vi inte har betalat tv-licensen?
Avslutningsvis kommer två bilder på Amaya som målar i sin ”Målarbok för nybörjare”:5 Responses to “Lite bilduppdatering”

 1. 1 Ninni

  Men gud så gosig hon ser ut….syns att hon har rätt handgrepp. Kanske en blivande serietecknare?

  Snigeln var mindre gosig 😦 den ville nog in och sätta sig på erat öga men fönstret var i vägen. Vi som betalar har inga problem med såna kryp 😉

 2. 2 teresa

  nog borde vi ha råd med totoroansiktsuttrycket! man kan köpa provfärgburkar för en billig penning.

 3. 3 Johan

  Vi har faktiskt både svart och vit färg i helblank stil sedan tidigare målning 🙂 Jag tänkte inte på det!

 4. 4 Johan

  Ninni: Enligt mina observationer verkar det som att Amaya blir nästa generations konstnär. Helt klart!

  Angående snigeln så är det ingen som vet om vi betalar licens eller inte. Det kan ha varit ett skämt. Det är ingen som vet.

 5. 5 teresa

  med tanke på tidens anda är det inte troligt att vi skulle avslöja ett sådant lagbrott på bloggen 🙂 snigeln kan ha varit där i helt andra ärenden. amaya kommer att vinna pris för sin konst ganska snart nu, det känner jag i lilltån!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: