skit

11Jul08

Idag vattnade jag hela balkongens grödor. Med flytande blåkorn för första gången. Efter att Amaya och jag glatt sprungit fram och tillbaka till badrummet och fyllt på vattenkannan så inser jag att företaget som tillverkar blåkorn är helt sanslösa. ”Fyll till strecket utanpå kapsylen” står det. Och jag fyllde vid varje vända ”till strecket innanför” kapsylen. Finns det en mer ologisk kapsyl? Varför i hela fridens namn skall man fylla till ett streck som sitter utanpå kapsylen om kapsylen inte är genomskinlig?! DÅ SER MAN JU INTE! Detta har resulterat i att jag gett alla växter som jag nu skött i ca fem månader har fått ca 10ggr för mycket näring. Jag funderar på att börja röka hasch.7 Responses to “skit”

 1. 1 Ninni

  Nej Johan, jag vill inte att du blir en sån KNARKARE!

 2. 2 Johan

  Det är ingen fara,jag har lagt ner knarkplanerna nu. Jag hittade en fullt fungerande minidisc med mikrofoningång i grovsoprummet! Så nu är jag inte så ledsen längre.

 3. 3 teresa

  minidisc är minst lika bra som grödor. kan det inte bli så att växterna blir jättestora istället?!

 4. 4 Ninni

  Vilket kap! En sorglig dag fick en helomvändning 😀

 5. 5 Johan

  Jag har velat ha en minidisc med micingång hur länge som helst! Synd bara att jag har önskat så länge att min mikrofon har hunnit gå sönder. Nu är nästa projekt att hitta en bra mikrofon 🙂

 6. 6 anna

  vad hände med den gula näringen? eller var det sån ni vatnade med?
  apropå microfon – om man jobbar jättejättejättelänge på provoice kanske an får en microfon efter ett tag om man är rikgit snäll mot chefen (nakenjanne) 🙂

 7. 7 Johan

  Vi kör inte med guldvatten i år. Jag vet inte riktigt varför. Förmodligen för att vissa kan tycka att det är obscent och inte vilja smaka våra frukter därför. Jag vill inte jobba på provoice!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: