Inspelningshjälp?

06Sep08

Idag ramlade jag in i dokumentären Jenny, Gud och Tystnaden. En förbaskat bra dokumentär om jag får ha en åsikt. Och det får jag på min egen blogg! Den repriseras på svt24 kl 21:00 för den som vill se.

Har letat torrentar utan resultat. Om det är någon som läser denna blogg och har ett tv-kort i sin dator så får denna någon gärna spela in dokumentären och skicka till mig. Men när jag tänker på det så kommer jag fram till att ingen jag känner har ett tv-kort. Tvi vale.

P.S. Jag kanske skall bli präst? D.S.4 Responses to “Inspelningshjälp?”

 1. 1 Ninni

  Jag såg också dokumentären Johan. Håller med dig – den var mycket bra. Ja du kanske skulle bli präst….

 2. 2 Johan

  Då skulle du bli bra stolt va 😉

  Men då måste jag först och främst ha och läsa en bibel. Har du bibel 2000 som jag kan få låna? Jag har ett år på mig att studera kristendomen och bli en fullfjädrad prästkanditat!

 3. 3 anna

  man kan kanske ladda ner program från svt.se? jag läste bara om dokumentären, den verkade jättebra! ville se den, men det kom något emellan. nu ska jag nog ta ig tid att se den på svt.se.

 4. 4 Johan

  Nej, jag tror inte att man kan ladda ner programmen från svt.se. Men man kan nog se dokumentären i efterhand, fast den försvinner nog efter en viss tid. Den enda möjligheten skulle vara att kontakta personen som gjort dokumentären och be om en kopia kanske? Det är ganska kul att det mesta materialet är ifrån Uppsala också 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: