Inkomna från kylan

05Okt08

Nu har några chilis fått komma in ifrån balkongen. Det blev 4 st Bolivian Rainbow, en Tabasco, en Habanero och en Scotch Bonnet. De två senare blir nog bonsaiträd snart, men Bolivian Rainbow måste nog växa på sig lite så att stammen blir mer vedartad. Något som är jobbigt är att jag är säker på att plantorna innehåller minst tusen spindlar och jag tycker minst sagt att spindlar är obehagliga. Min förkylning kommer garanterat göra så att det blir svårt att somna in/sova men vetskapen om att det kanske kommer klättra fullt med spindlar på mig gör nog så att det inte blir någon sömn av alls.2 Responses to “Inkomna från kylan”

  1. 1 teresa

    stackars stackarn! kanske att du kan fästa fast det där nätet för ansiktet på något vis. klurigt

  2. 2 Ninni

    Förstår vad du menar Johan. Jag tyckte det kändes kymigt när jag plockade in pelargonerna innan jag visste vad som kunde döljas där.

    Kan berätta att A:s son som bor i stuga i Östhammar vaknar var och varannan natt av att en mus kilar över ansiktet…..jag skulle få hjärtstillestånd. Han vänder sig bara om och sover vidare….likaså dottern som är åtta år. Vissa är väldigt hårdhudade!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: