Tredje förkylningen

05Okt08


Nu är vi inne på vår tredje förkylning. Jag har förstått att det är en klassiker att hela familjen blir sjuk när barnen börjar på dagis, och vi verkar ju inte vara något undantag. Jag skulle nog säga att vi har varit förkylda i snart en månad med ca 1-2 dagars friska dagar mellan. Den här förkylningen är dock den mest exotiska då den är mycket lik kraftfull allergi på vissa sätt. Det kliar något jävulskt i näsan samtidigt som det svider och man är täppt och nyser. Halsen svider och ögonen rinner. Hoppas att detta går över snart så att vi får känna på hur det är att vara friska någon gång innan vi glömmer helt hur det var.

Jag måste dessutom ut på balkongen och ta in en del plantor att göra bonsai av. Och dessutom skörda de sista tomaterna. Enligt SMHI så skall det bli frost natten till tisdag, men det skadar ju inte att ta det säkra före det osäkra.3 Responses to “Tredje förkylningen”

 1. 1 Ninni

  Jag tycker jättesynd om er. Sant att det blir mycket infektioner när barnen går ut i samhället….fanns dagar då jag funderade på att isolera mig med er i en stuga så långt norrut det är möjligt. Säger som alla sagt till mig – håll ut då det går över. Men jag vet att vägen dit är väldigt knagglig. Kramar till er

 2. 2 teresa

  stackarn som måste göra bonsai! jag har dessutom redan glömt hur det var när man var frisk 😦

 3. 3 Johan

  ninni: Tack för din förståelse!
  teresa: Ja, det är synd att jag är tvingad till dessa saker. Jag har numera också glömt hur det känns att vara frisk.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: