Öl broke my heart

21Okt08

Med anledning av min kära Teresas kreativa infall att göra paintbilder till sina inlägg så tänkte jag att jag också skulle göra ett. Det är inte lika skojigt utan mest tragiskt. Både till formen och innehållet. Och nog spökar ölen en del och gör mig till en kanonkulegubbe. I ett tag framöver är det slut på öl. När min icke-rökare-period startade så blev det mer öl än jag hade trott. Och den främsta anledningen till att jag slutade röka var att jag skulle slippa ge min familj ett trauma i och med rökrelaterade sjukdomar. Men nu har ölen skapat mig en sån sjukt stor ölmage att jag helt klart står under den farliga riskzonen av manlig bukfetma sedan lång tid tillbaka. I och med mitt ölslut skall jag starta en ny blogg som jag redan jobbar på.

Snart kommer en ny blogg och en ny adress med andra ord!3 Responses to “Öl broke my heart”

  1. 1 teresa

    det ska bli kul att följa din väg från klotrund till oval. är magen anledningen till att du står lätt framåtlutad på bilden?

  2. 2 Johan

    Jag försöker illustrera min extrema svank som nu har blivit banal i och med min fetma. Jag har ju faktiskt en sån form även när jag är smal, och det vet ju du!

  3. 3 Ninni

    Inte visste jag att man fick feta händer av öl….lol


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: