Återvändandet

06Nov08

vagn

Snart kommer familjen hem och jag skall städa det sista. Det skall bli jättekul att träffa allihop igen. Det är väldigt roligt när barnen har varit borta bara ett dygn och de kommer tillbaka för då har man fått så mycket distans till dem så att man väldigt tydligt märker hur snabbt de har utvecklats under den korta tiden (det går faktiskt att se – tro’t eller ej!). Och nu har de ju varit borta hur länge som helst! Teresa har med all säkerhet också utvecklats. Hon brukar bli mer ”stockholmsk”, dvs hipp. Och en annan kul sak är att vi förhoppningsvis äntligen kommer att få en tvillingvagn så att vi slipper slita sönder våra ryggar när vi skall ut med båda barnen och Waira måste sitta i bärsele. Hon väger minst 50 kilo nu och det är alldeles för tungt. Med tvillingvagn kommer promenaderna att bli en fröjd!

(Vagnen på bilden kan komma att bli vår)5 Responses to “Återvändandet”

 1. 1 Mamma

  Ska bli jättespännande att få se vagnen. Kanske ni har lust att komma förbi när ni hämtat Amaya och förhoppningsvis hämta den då? Ni har ju en jättegod Tofuost också som ligger här och väntar…..

 2. 2 moksa108

  Vi skall hämta Amaya kl 12 imorgon, så det få nog blir lite senare! Det skall bli spännande att smaka osten 🙂

 3. 3 teresa

  så skoj med tvillingvagn. jag kommer se ännu mindre ut. bra initiativ!

 4. 4 Anna

  vilken schysst vagn!
  er kan jag fråga, ni är experter – när kan man byta ut liggdelen mot en sittdel? jag tycker att liggdelen börjar bli för liten. fast hon kan ju å andra sidan inte sitta själv.. vad tror du? såg att er tvillingvagn har 2 sittdelar.
  hopaps ni fick vagnen!

 5. 5 moksa108

  Amaya fick sitta upp med hjälp av en kudde framför magen när hon hade lärt sig sitta. Eftersom det var lite besvärligt att sitta några längre tider då hon var helt nybörare på det så funkade det bra med att stödja henne med en kudde. Jag vet inte om det var rätt eller fel dock! Det såg rätt kul ut i alla fall 🙂 Vi skall fälla ner ena ryggstödet till liggläge och sätta dit en mjuklift. Så Waira får ligga och Amaya sitta. Jag vet inte när barn brukar börja sitta? Waira kan i alla fall inte det!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: