Odlingssäsongen 2009

10Nov08

chlii1Jag är helt överpeppad på nästa års odlingssäsong. Det skall bli massor med chilis. Och blommor. Och en eller två tomater. Och kryddor. Och det är inte långt kvar till förkultiveringen nu!4 Responses to “Odlingssäsongen 2009”

 1. 1 Mor

  Snart är det vår!
  Bara drygt en månad kvar till vintersolståndet och sen blir det bara ljusare och ljusare. Ska bli jättespännande att se om nån av alla vårlökar jag planterat känner för att titta upp i ljuset!! Jag är ju inte till skillnad från min son begåvad med gröna fingrar……

 2. 2 moksa108

  Jag ser jättemycket fram emot en vinter också. Det skall bli förbaskat skönt med en riktigt kall vinter med, förhoppningsvis, mycket snö. Och när man förkultiverar inomhus så förlänger man ju säsongen så länge att man nästan alltid odlar 🙂 Som du lyckades få blomstertobaken att växa kan du inte hitta på att du inte skulle ha gröna fingrar!

 3. 3 Mor

  Sätter man tre tobaksplantor i en kruka som är stor som en kolonilott så får man tobaksplantor stora som träd, jag lovar! Såg lite obscent ut – fick många frågor om jag odlade nåt som man blev extra skojsig av…..

 4. 4 moksa108

  Du är så oskyldig kära mor 🙂 Inte finns det väl plantor med rabarberliknande blad som man blir skojsig av. Eller så är du väldgt skyldig och vet något som jag inte vet!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: