Mer sjukdom

21Nov08

verdens2Det ”dygnet-runt-gnälliga halvsjuka” barnet hade i själva verket öroninflammation. Min chans till ett ”världens bästa pappa”-diplom har rykt för gott och jag har världens sämsta samvete. Vi var på barnakuten igår och läkaren konstaterade snabbt att Amaya var mycket sjuk och behövde äta sin första penicillin-kur. Redan idag är hon piggare och har sovit mycket bättre. Waira var även hon hos läkaren idag och fick sin allergidiagnos, bara 6 månader gammal. Två sjukhusbesök rikare och en hel kasse mediciner gör att vi fram till Januari måste äta snö till frukost lunch och middag.

Som tur är har vi fått en ny syskonvagn som fungerar. Den jag talade om tidigare var trasig, och när vi upptäckte det och säljaren konfronterades med detta så vägrade hon att återbetala oss utan menade på att vi hade haft sönder den. Så dom pengarna, som var menade som en för tidig julklapp, är puts väck.

Jag mår för övrigt fortfarande illa.4 Responses to “Mer sjukdom”

 1. 1 Mor

  Lugn Johan, bara du köper ett Gamegear så blir du åter höjd till skyarna…..eller det var ju på din tid? Vet inte vad i teknikväg som kan ge dig ett världens bästa pappadiplom men nåt kan du nåt klura ut!

  Ni kommer att falla ur ordentligt om ni ska leva på snö – det brukar ju inte vara så mycket av den varan 😦

  Ah, det löser sig nog på nåt sätt – brukar ju göra det av någon underlig anledning. Nån ser oss och ger oss av det vi behöver – kanske Frälsis?

 2. 2 Mor

  Tillägg: samvetet kan du stoppa under en sten i skogen. Om du visste vad jag skällt och bråkat på dig och så har det visat sig att du varit mkt sjuk. Man är inte mer än en trött och utsliten förälder och det är svårt när barn är små och inte så verbala.

 3. 3 teresa

  det kan vara farligt kiss i snö. då kan man säkert bli matförgiftad igen. bäst vi går till frälsis och frågar efter kissfri snö!

 4. Jävligt mycket sjukdommar som går nu överhuvudtaget. hoppas det blir bättre snart.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: