Burdus

24Jan09

Jag tyckte precis att det luktade W-bajs och yttrade detta odramatiskt. Det visade sig att T hade kokat ett ägg och att det var det som luktade. Hon förklarade att om jag skulle åka på ett uppfostringsläger och återkomma som gentleman skulle hon inte bli besviken. Tydligen  undrade jag redan vi första dejten om hon hade fisit. Jag antar att jag får åka på ett sånt där läger!2 Responses to “Burdus”

  1. 1 teresa

    du inte bara undrade, du ANKLAGADE mig otaliga gånger! jag förnekade förstås eftersom det var osanna anklagelser men du ville inte ge dig. sen sa du att mina skivor var kassa och att min favoritfilm hade ”pissig” handling. samt att hela min lägenhet luktade piss. sen kunde du bara inte stå ut utan mitt i natten var vi tvingade att fara hem till dig. jag borde ha anat oråd redan då. allt detta skiedde under första dejten

  2. 2 moksa108

    Ha ha.. Ja, jag är allt för burdus. Förstår inte anledningen till att jag alltid måste vara så anti. Jag menar, av vilket syfte måste jag säga att dina skivor är kassa eller att din favoritfilm är kass? Jag tycker ju inte ens det egentligen. Jag behöver professionell hjärnskrynkling tror jag. Men jag vidhåller fortfarande att lägenheten luktade piss pga katterna!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: