Fräsch pastasallad

25Feb09

salladIdag åt vi en superfräsch pastasallad med citron, avocado och körsbärstomater. Gott och enkelt!

Snabb lunchpasta med körsbärstomater och citron 4 portioner
400 g pasta
3 dl kokta stora vita bönor
1 avokado
ett par skivor rödlök
1 ask körsbärstomater
skalet från en citron
2 msk naturell tofuline färskost
1 msk kallpressad rapsolja
salt, nymalen svartpeppar

Koka pastan. Tärna avokado och dela körsbärstomaterna. Häll sedan av pastavattnet när pastan är färdigkokt. Blanda i avokado, bönor, körsbärstomater och rödlök. Riv över skalet från en citron. Blanda sedan ner färskost och rapsolja och smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

Veganvrak.

Annonser


4 Responses to “Fräsch pastasallad”

  1. Härligt med alla dessa recept som du börjat lägga upp! Synd bara att det finns vissa vegetarianer som anser att de inte får äta lök..
    Har du en kokbok på gång kanske?

  2. 2 moksa108

    Kul att du uppskattar dom 🙂 Ha ha, jag vissa människor plockar ut de viktigaste sakerna i livet, exempelvis att att ätandet av lök skulle vara en av de största synderna… Det hade varit kul med kokbok, problemet är bara att inga av recepten är mina!

  3. Ja, men nu blir det ju en liten online kokbok av dina inte-egna-recept i alla fall!

  4. 4 moksa108

    Jo, det blir det ju. Det är väldigt kul att fotografera maten. Det sporrar en till att inte äta halvfabrikat!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: