Gojira

07Mar09

gojiraEfter att ha underhållits av denna blogg har jag efter tips från författaren bestämt mig för att se filmen Gojira (Godzilla) från 1954. Jag har alltid tänkt att dessa filmer skall vara riktigt usla och inte ens ha ett kitch-värde, men jag har ändrat mig och kommer nu ge den första filmen en ärlig chans. Betyg och åsikter kommer när jag har sett den!

Jag skulle för övrigt vilja ha möjlighet att se hur många som besöker min sida per dag och var ifrån dessa människor kommer. På blogspot kunde man lägga in en enkel kodning för detta, men med wordpress hajar jag inte riktigt. Jag kanske får byta blogg för hundrade gången?6 Responses to “Gojira”

 1. 1 david

  spennande! har själv inte sett den. ev. kollar jag inte den om du tycker att den rular 🙂 http://xerak1.free.fr/pages/clipgodzirak.htm

 2. 2 moksa108

  Tydligen så var regissören till de tidiga Godzilla-filmerna också ”co-director” till de flesta av Kurosawas sena filmer! Jag skall försöka se den imorgon och kommer med betyg då. Vilken fin musikvideo. Men lång (T_T)

 3. 3 david

  jasså! där ser man!

 4. 4 job

  DU kan se din statistik på din Dashboard, typ här. WordPress är bäst och snyggast, byt inte!

  • 5 moksa108

   Jo, statistiken kommer jag till och kan se hur många som besöker bloggen och hur dom har klickat in sig på den. Men jag kan inte se någonstans var de kommer ifrån geografiskt. Finns det en sådan funktion? WordPress är klart snyggast, men blogspot är mer användarvänlig tycker jag med separata program som google writer (tror jag att det heter?) och att man har full kontroll över kodningen själv. Under den här bloggens levnadstid har jag blivit så less på att det är så begränsat och krångligt varje gång jag har tänkt att piffa till den så jag har helt enkelt inte gjort något alls med den!

 5. 6 job

  ah. var de kommer ifrån rent geografiskt går inte att se med WordPress.coms statistikprogram, men 50 spänn på att minst 90 % kommer från Sverige 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: