Vegansushi
04Apr09
Idag åt vi vår första vegansushi. Det var inte speciellt stor skillnad gentemot vegetarisk sushi då det enda som byttes ut var omelett mot stekt silkestofu. Jag måste säga att T är en riktig fena på att göra sushi! Ingredienserna som användes var; gurka, svart tångrom, cashewnötter, stekt silkestofu, shiitake svamp, salladslök och morötter. Lyxlördag!
Filed under: Uncategorized | 6 Comments
Stekt silkestofu? Låter häääftigt. Hur blir det?
Olivia: Om man skär den i tunna skivor så blir det likt omelett fast krispigare!
Älskar sushi!! Tyvärr är jag väldigt dålig på att göra egen. >_<
Yamiko: Det finns en bra bok som heter ”sushi & miso” skriven av Fiona Smith. Där kan man läsa väldigt tydligt hur man går tillväga. Sen skall det tydligen finnas en liknande med bara veganrecept också.
finaste vego sushi jag har sett!
Det var inget dåligt betyg (^_^)v