wanting

03Sep09

Jag tog prover idag och det var inga bakterier. Om några dagar får jag veta om jag har svinis eller ej. Hoppas det, för jag kommer inte orka med att få den på det här. Sjuksköterskan hade skyddsförkläde, munskydd, handskar och visir. Det var verkligen sci-fi!

På tal om inget – om någon känner att jag är värd en fin present så vill jag ha någon av dessa:

timer-nzcherry_lgDom kostar bara runt 1000:-.5 Responses to “wanting”

 1. 1 Ingrid

  Har ingen som helst aning om vad det är för prylar du önskar? Kan det va nåt som rymdgubbarna använde när de kollade din status? Hoppas och håller alla tummar för att det är svininfluensa du har – då går du fri resten av säsongen.

 2. Den nedre är ju en köksvåg med timer och klocka. Måste du ha en så exklusiv sort; duger det inte med en från Clas Ohlson för 200:- ??!!

 3. 3 absolüt ॐ beginner

  Det är meditationstimers! Skålen längst ner är en ”meditationsskål” som någon smart har gjort automatisk 🙂 Och timern ovanför har ett digitalt skål-ljud! Mycket trevligare än att sätta mobilen på timerfunktion och få en knasig melodi spelandes när meditationen är över. Men smakar det så kostar det :/ Man skulle kunna försöka göra en själv?

 4. Wow! Då vill jag också ha!

  • 5 absolüt ॐ beginner

   Ja, visst är det oemotståndligt! Jag undrar bara vilken man har mest begär efter; den gamla retroskålen som känns mer analog, där det lär vara en liten pinne som slår mot skålen, eller den snyggare varianten med digitalt ljud? Retroskålen finns även som telefon-variant, där man kopplar den till telefonen och får en autentisk meditationsskål som ringsignal 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: