andy

08Sep09


9 Responses to “andy”

 1. Excuse me – vad är detta? Ska det föreställa humor, eller drama, tragedi, skräck?

 2. 2 absolüt ॐ beginner

  Det är ju Andy Milonakis. New Yorks stolthet! Tolka det som du vill. Jag tycker han är genial 🙂

 3. Ok, please fill me in! Jag är inte så bevandrad i New Yorks barnkultur. Vad går han upprepning av samma två fraser ut på?

 4. 4 absolüt ॐ beginner

  Det är fritt för egen tolkning 🙂 Andy är faktiskt 33 år. Han har en hormonstörning som gör att han ser ut att vara 12.

 5. Ja, men om du klassat honom som genial så har du kanske en tolkning som du kan dela med dig av??!

 6. 6 absolüt ॐ beginner

  Jag antar att jag är en gnutta narcissistisk när jag säger att great minds think alike (jag syftar då på mig och Andy). Hans humoristiska begåvning spelar i en exklusiv liga!

 7. 7 absolüt ॐ beginner

  Som svar på din vädjan om tolkning så behövs ingen tolkning. Andy håller i en minikamera och säger att han är en fbi-agent. Sen toppar han det med att säga ”Wazzup baby!” Det finns inget att tolka. Det är dråpligt roligt!

 8. Jag respekterar naturligtvis din bedömningsförmåga, men i det här fallet förstår jag den inte! Jag saknar säkert någon särskild humorgen, men i mina ögon och öron framstår det där som ren mongo-humor, lyteskomik i bästa fall, nån som gör sig till åtlöje bara. Att se och höra det där, utan minsta kontext, är lika berikande som att se Jackass och andra CP-shower på MTV.
  (Jag har för övrigt sett den där Andy på MTV förut, och jag trodde att jag skulle slippa se eländet igen. Du får därför ursäkta att jag därför kanske överreagerade nu av rena chocken…).

 9. 9 absolüt ॐ beginner

  Ha ha ha 😀 Ja, smaken är som baken. Jag tycker Andy är nära Peter Wahlbecks Tv Für Alle-atmosfär i sin tv-serie. Peter har förmodligen något mer syfte med sina produktioner dock 😉 På tal om lyteskomik har jag börjat uppskatta buskishumor ”på äldre dar”. Jag trodde aldrig det skulle hända, men jag kan skratta mig dubbelvikt åt exempelvis Stefan & Krister – ett par som Peter Wahlbeck ofta driver med för att deras humor är så intelligensbefriad och är ren lyteskomik. Jag skrattar ett extra varv runt när jag ser buskis. Jag tycker det är fantastiskt att få se en buskisshow med livepublik exempelvis, då publiken skrattar så att dom storknar. Jag skrattar åt publiken och åt manusförfattarna. Det är magiskt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: